Werken bij HC Groep Bekijk onze vacatures Naar HCGroep.com
Join our team!

Over HC Groep

Het enthousiasme, de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers maakt ons tot wat we zijn: HC Groep, succesvol specialist in binnenklimaattechniek. 

Dagelijks zijn, verspreid over 4 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland, meer dan 250 medewerkers betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Innovatief
Betrouwbaar
Milieubewust
Betrokken

Wat we doen?

Wij zijn specialist in binnenklimaattechniek. Precies!

Nederlanders brengen 90% van hun tijd binnen door en onderzoek wijst uit dat een gezond, comfortabel en veilig binnenklimaat een positieve invloed heeft op mensen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim.

Daar is veel winst te behalen. HC Groep is met meer dan 100 jaar ervaring in dit vakgebied in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat te realiseren en te onderhouden. En zorgt door middel van innovatieve technologie dat de gebruiker de controle heeft om het klimaat zelf op de gewenste waarden in te stellen.

      Bedrijfsfilm HC Groep

Hoe we werken?

Met wie ga je samenwerken?

Met een stel eigenwijze techneuten, maar wel een heel leuk stel. Naast technisch zijn we ook sociaal en kijken we naar elkaar om. Iedereen kent zijn collega’s bij naam en vaak ook van de medewerkers van de andere bedrijven binnen de HC Groep. Maar we zijn ook van “niet lullen, maar poetsen”. Het werk moet gewoon gebeuren en dat kan maar op 1 manier, door te doen.

Onze medewerkers hebben een gedegen technische basisopleiding, o.a. op het gebied van (werktuig)bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek en informatica. Maar niet al onze systemen zijn te leren in een opleiding. Daarom komt het vaak voor dat nieuwe medewerkers gekoppeld worden aan ervaren collega’s voor interne opleidings- en begeleidingsttrajecten om het vak verder te leren.

We schatten als werkgever het verzamelen en delen van kennis op grote waarde, dus veelal volgen onze medewerkers specialistische opleidingen o.a. op het gebied van binnenklimaat, regeltechniek, geluid, installatietechniek, ontwerpen, veiligheid, duurzaamheid, IT, IoT, normen en wet- en regelgeving. Dit helpt ook om weer door te groeien in één van de andere bedrijven binnen HC Groep.

Wat doen we naast werken?

Op zijn tijd ontspannen. We hebben niet voor niets een bruin café in ons moderne kantoorpand in Waalwijk. Daar vindt normaal gesproken iedere week de vrijdagmiddagborrel plaats. Maar we organiseren ook ieder jaar een zomerbbq, teamuitjes en activiteiten rondom Sinterklaas en kerst.

 

HC Groep

+6 Foto's

Nieuwsgierig geworden?

Lees meer over HC Groep op onze bedrijfswebsite.