Werken bij HC Groep Bekijk onze vacatures Naar HCGroep.com
Join our team!

Over HC Groep

Het enthousiasme, de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers maakt ons tot wat we zijn: HC Groep, succesvol specialist in binnenklimaattechniek. 

Dagelijks zijn, verspreid over 6 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland, meer dan 350 medewerkers betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Innovatief
Betrouwbaar
Milieubewust
Betrokken

Wat we doen?

Wij zijn specialist in binnenklimaattechniek. Precies!

Nederlanders brengen 90% van hun tijd binnen door en onderzoek wijst uit dat een gezond, comfortabel en veilig binnenklimaat een positieve invloed heeft op mensen. Denk bijvoorbeeld aan een verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim.

Daar is veel winst te behalen. HC Groep is met meer dan 100 jaar ervaring in dit vakgebied in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat te realiseren en te onderhouden. En zorgt door middel van innovatieve technologie dat de gebruiker de controle heeft om het klimaat zelf op de gewenste waarden in te stellen.

Hoe we werken?

Met wie ga je samenwerken?

Met enthousiaste en betrokken collega's, met een passie voor techniek. Naast technisch zijn we ook sociaal en kijken we naar elkaar om. We staan voor elkaar klaar, want samen klaren we immers de klus! Dit kan samen zijn met jouw directe collega's, maar ook met collega's die werken bij een ander bedrijf binnen HC Groep. Hard werken staat bij ons hoog in het vaandel!

Het merendeel van onze medewerkers heeeft gedegen technische basisopleiding, onder andere op het gebied van (werktuig)bouwkunde, elektrotechniek, energietechniek of  informatica. Aangezien veel van onze systemen niet vallen binnen de scope van een opleiding, richten we ons veel op het begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers. Door deze in de praktijk te koppelen aan ervaren collega’s, zorgen we voor interne opleidings- en begeleidingsttrajecten om zo het vak verder te leren.

We schatten als werkgever het verzamelen en delen van kennis op grote waarde, dus veelal volgen onze medewerkers specialistische (vervolg)opleidingen onder meer op het gebied van binnenklimaat, regeltechniek, geluid, installatietechniek, ontwerpen, veiligheid, duurzaamheid, IT, IoT, normen en/of wet- en regelgeving. Dit vergroot ook jouw kans om door te groeien binnen één van de bedrijven binnen HC Groep.

Wat doen we naast werken?

Op zijn tijd ontspannen. We hebben niet voor niets een bruin café in ons moderne kantoorpand in Waalwijk. Daar vindt normaal gesproken iedere week de vrijdagmiddagborrel plaats. Maar we organiseren door het jaar heen ook diverse activiteiten, denk aan onze zomerbbq, teamuitjes en activiteiten rondom sinterklaas en kerst.

 

HC Groep

+6 Foto's

Nieuwsgierig geworden?

Lees meer over HC Groep op onze bedrijfswebsite.