Werken bij HC Groep Bekijk onze vacatures Naar HCGroep.com
Join our team!

Over HC Groep

Het enthousiasme, de ontwikkeling en betrokkenheid van onze medewerkers maakt ons tot wat we zijn: HC Groep, succesvol specialist in binnenklimaattechniek.

Dagelijks zijn, verspreid over 4 locaties in Nederland en 2 locaties in het buitenland, meer dan 250 medewerkers betrokken bij de uitwerking van specialistische vraagstukken op het gebied van klimaattechniek.

Korte bedrijfsintroductie

Onderzoeken wijzen uit: een gezond en comfortabel binnenklimaat heeft een positieve invloed op mensen; als specialist op het gebied van binnenklimaattechniek speelt HC Groep hierin een belangrijke rol. Onze bedrijven beschikken samen over meer dan 100 jaar ervaring in dit vakgebied. Als specialist zijn we in staat om voor iedere denkbare situatie een gezond binnenklimaat te realiseren én te onderhouden.

Door onze producten, systemen en diensten slim te combineren met de nieuwste (gebouw)technologieën, creëren we een leef-, woon- en werkomgeving waarbinnen het welzijn van de mens centraal wordt gesteld en waarop deze - al naar gelang behoefte - zelf invloed kan uitoefenen.

      Bedrijfsfilm HC Groep

HC Groep als werkgever

Overzicht van onze bedrijven


 

HC Groep

+6 Foto's

Nieuwsgierig geworden?

Lees meer over HC Groep op onze bedrijfswebsite.